Sunt imaginile șocante ale tragediei din Mexic. Ceea ce ar fi trebuit să fie o experiență pentru micuța Regina s-a trasnformat într-un coșmar ce o vă urmări pe tânără țoață viață.

Două persoane și-au pierdut viața

Odată ce balonul s-a desprins de la sol, nacela în care minora se afla alaturi de părinții ei a fost cuprinsă de flacări. În tot acest timp, turiștii aflați în apropiere, nu au putut decât să asiste neputinicioși la strigătele de groază.

Citește și: VIDEO- UPDATE- Două aeronave s-au ciocnit pe aeroportul din Suceava

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Când nimeni nu credea că se mai poate face ceva pentru cei aflați în apartul de zbor,  fetiță de 13 ani a ales să sara din balon. A fost gestul extrem care i-a salvat viață. Aceasta se află acum în spital cu un braț rupt și cu arsuri de gradul 2, și încă nu a aflat că pentru părinții ei nu s-a mai putut face nimic.

Pilotul a supraviețuit în urma incidentului

Autoritățile mexicane nu au precizat numărul persoanelor aflate în balon la momentul incidentului, dar presa anunță că ar fi vorba despre 5 oameni, Pilotul, a cărei identitate nu este încă anunțată, se pare că a supraviețuit accidentului și că a fugit de la fața locului.  

Citește și: Avionul dispărut fără urmă cu 240 de oameni la bord. Cea mai nebunească teorie

O anchetă asupra tragediei este în desfășurare. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si