Un accident grav s-a petrecut în seara zilei de joi, 30 mai, pe raza localității Ciba, comuna Crăciunești, din județul Mureș.

Opt persoane au fost rănite, dintre care trei în stare foarte gravă, după ce două camioane și o mașină s-au ciocnit unele de altele. Din primele informații, se pare că un autotren a intrat în depășirea unui autoturism, pe care l-a acroșat și l-a proiectat în alt vehicul, care circula din sens opus.

Cercetările preliminare au arătat că autotrenul care a efectuat depășirea a ieșit în afara șoselei, a intrat în terasa unui bar aflat pe marginea drumui și a lovit 5 pietoni.

accident mures, persoane ranite, accident rutier, SMURD

Impactul a avut loc joi seară. 

[Sursa foto: ISU Mureș]

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO UPDATE Accident extrem de violent în Cluj! După mai multe ore, traficul a fost reluat

La fața locului au venit în scurt timp salvatorii și a fost nevoie chiar și de intervenția unui elicopter SMURD. 

„Pompierii militari din cadrul Departamentului Târgu Mureş au fost solicitaţi cu puţin timp în urmă să intervină pentru asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor, de descărcare şi prim ajutor calificat în urma producerii unui accident rutier în localitatea Ciba, comuna Crăciuneşti.

La faţa locului au fost alocate două autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare, o autospecială pentru transport personal şi victime  multiple şi autospecială de intervenţie pentru accidente colective şi calamităţi. În urma accidentului au rezultat opt victime, patru cod verde, una cod galben şi trei cod roşu. Victimele sunt preluate de către echipajele medicale”, a transmis, joi seară, ISU Mureş.

Citește și: Tragedie fără margini în Bihor! Patru persoane și-au pierdut viața într-un cumplit accident rutier

accident mures, persoane ranite, accident rutier, SMURD

A fost chemat elicopterul SMURD.

[Sursa foto: ISU Mureș]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si