Close sidebar
Close sidebar

Tragedie in Navodari! O fetita de sase ani a murit lovita de o masina cand traversa strada

O fetita in varsta de sase ani a murit duminica seara la Navodari, fiind lovita de o masina in timp ce traversa strada. Cadrele medicale ajunse la fata locului au facut manevre de resuscitare, in cele din urma fiind declarat decesul.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit reprezentantilor Serviciului Judetean de Ambulanta Constanta, cadrele medicale au fost solicitate sa intervina duminica seara la un accident rutier produs in orasul Navodari, un copil in varsta de sase ani fiind lovit in timp ce traversa strada.
 
Echipa medicala a mers pe strada Liliacului, unde a avut loc accidentul rutier. Fetita ranita era in stop-cardiorespirator, cadrele medicale incepand manevrele de resuscitare. Dupa cateva zeci de minute in care au incercat sa o readuca la viata, fetita a fost declarata decedata.
 
Politistii continua cercetarile pentru a lamuri toate aspectele in care s-a produs accidentul.   
 
In momentul in care s-a produs accidentul, fetita s-ar fi aflat la colindat alaturi de alti copii, conform presei locale.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI