Pompierii au fost chemați pentru deblocarea unei uși într-un bloc din municipiul Roman. Pompierii l-au găsit pe bărbatul de 84 de ani decedat.

Un bărbat de 84 de ani a fost găsit mort într-un apartament din Neamț

În urma apelului, la locul tragediei s-au deplasat două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere cu modul descarcerare şi o ambulanţă SMURD din cadrul Detaşamentului Roman. 

Citeste si: Şeful Serviciului Imigrări din Galaţi a murit în urma unui accident rutier. TIR-ul implicat era condus de un ucrainean

“Cu ajutorul scării culisabile, pompierii au intrat prin balcon în apartamentul situat la situat la etajul al doilea, unde au găsit un bărbat de 84 de  ani ce nu prezenta semne vitale”, a transmis ISU Neamţ. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

Pentru a stabili cauza decesului, bărbatul a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei.

Un bărbat a decedat după ce maşina în care se afla a fost spulberată de tren

”Un conducător auto, de 65 de ani, din comuna Valea Seacă, în timp ce se deplasa cu autoturismul în localitatea Valea Seacă, a fost surprins de trenul InterRegio care circula pe ruta Suceava-Bucureşti.

Din impact, şoferul a decedat. Mecanicul de locomotivă nu se afla sub influenţa alcoolului”, a transmis IPJ Bacău. 

Citeste si: VIDEO| El este tânărul care s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc din Ploiești. Din ce motiv a recurs la gestul extrem

”În tren se aflau 25 de călători. Aceştia nu prezintă marcă traumatică. Se lucrează la descarcerare, degajare autoturism şi la reluarea traficului”, a precizat ISU Bacău.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si