Bilantul anterior era de 160 de morti.

Biserica Reigners din  Uyo, capitala statului Akwa Ibom, se afla inca in constructie, iar muncitorii s-au grabit sa o termine la timp pentru ceremonia de sâmbata, când fondatorul Akan Weeks urma sa devina episcop.

Sute de oameni, inclusiv guvernatorul Udom Emmanuel, se aflau in cladire, când grinzile de metal au cedat, iar acoperisul de fier s-a prabusit.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Emmanuel si Weeks, care sustine in predicile sale ca Dumnezeu ii va face pe adeptii sau bogati, au scapat nevatamati.

Un purtator de cuvânt al guvernatorului, Ekerete Udoh, a declarat ca autoritatile au demarat o ancheta pentru a stabili daca standardele de constructie au fost sau nu respectate.

Prabusirile de cladiri sunt dese in Nigeria, unde constructorii nu respecta standardele si mituiesc inspectorii pentru a scapa de pedepse.

In 2016, 116 oameni au murit când o cladire a unei sinagogi s-a prabusit in Lagos, capitala comerciala a tarii. Majoritatea victimelor au fost sud-africani aflati in vizita.

Sursa: news.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si