Close sidebar
Close sidebar

Tragedie în Nistorești! Un copil de un an s-a stins din viață după ce s-a jucat cu un încărcător de telefon

Durere fără margini în familia unui copilaș de numai un an din Nistorești, județul Vrancea. Micuțul s-a stins din viață după ce s-a jucat cu cablul încărcătorului unui telefon mobil.

Alexandra Costea,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Nenorocirea s-a abătut peste familie după ce micuțul s-a jucat cu cablul încărcătorului unui telefon mobil, cu care s-ar fi strangulat.

Citeste si: Silvicultorii prostestează în Piața Victoriei: Sindicaliştii resping planul de reorganizare al Romsilva care ar duce la desființarea multor locuri de muncă

Trupul neînsuflețit al copilului prezenta o traumă la nivelul gâtului şi o echimoză frontală, a transmis purtătorul de cuvânt al SAJ Vrancea.

Polițiștii au deschis dosar penal

”Este vorba de un copil de un an, adus de părinţi la medicul de familie din localitate şi împreună s-au deplasat către staţia de ambulanţă de la Năruja.

Copilul, aflat în stop cardiac respirator, a fost preluat pe traseu de o ambulanţă cu asistent medical, care a început manevrele de resuscitare.

Între timp, la faţa locului a sosit şi un echipaj de ambulanţă cu medic.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Manevrele de resuscitare au fost continuate timp de o oră şi 30 de minute, dar, din păcate, fără răspuns”, a transmis Gabriela Moroș, purtător de cuvânt SAJ Vreancea.

Citeste si: Un incendiu violent a dus la decesul a două persoane. Au fost găsite carbonizate în casă

Cea care a alertat de urgență autoritățile a fost chiar mama copilului.

În acest caz, polițiștii au întocmit un dosar penal de ucidere din culpă, urmând să fie stabilită cauza decesului după efectuarea necropsiei, conform jurnaiștilor de la  digi24.ro.

Citeste si: VIDEO- Condiții mizere la Academia de Poliție. Viitorii agenți de poliție stau câte 16 în cameră, nu au unde să își realizeze igiena personală, toaletele nu funcționează, apa caldă nu există, iar șobolanii umblă liberi

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI