Bărbatul în vâstă de 60 de ani a pierit în avalanșă, în cursul zilei de marți, după ce a plecat pe munte să-și caute câinii.

Un bărbat de origine română a decedat în urma unei avalanşe în nordul Italiei

Michele Buga a plecat sâmbătă într-o drumeție, în regiunea Valle Spluga, situată în provincia nordică Sondrio, la granița cu Elveția.

Citește și: Șocant! Un bebeluș de numai 6 luni a murit în brațele părinților, la doar câteva ore după ce a ieșit din spital! „Am văzut cum i-a ieșit din gură și nas o substanță gălbuie”

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

El era însoțit de cei doi câini pe care ulterior i-a pierdut. Românul a reușit să alerteze echipele de salvare, însă câinii au refuzat să-i urmeze.

Bărbatul s-a întors înapoi pe munte

În momentul în care câinii au refuzat să coboare de pe munte, bărbatul a revenit pe munte pentru a-i aduce.

Citește și: Durere fără margini! O profesoară din Oradea s-a stins subit la doar 37 de ani: „Nu îmi pot imagina ora de italiană fără dumneavoastră”

Din nefericire pentru acesta, a fost prins de o avalanșă la o altitudine de circa 2.000 de metri.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si