Un cuplu de pensionari s-a stins din viață în urma unui incendiu izbucnit în holul casei lor. Flăcările le-au cuprins rapid locuința.

În momentul în care primele echipaje de pompieri au ajuns la fața locului au constatat că incendiul se manifesta într-un hol al imobilului, o cameră de locuit și o baie.

Citește și: Alexandru s-a stins din viață la doar 22 de ani în urma unui accident de muncă. Familia este îngenuncheată de durere

La scurt timp după ce au pătruns în casă, pompierii au găsit 2 persoane prăbușite în hol, cel mai probabil intoxicate cu fum.

Cei doi bătrâni au murit intoxicați cu fum

La fața locului au fost trimise mai multe echipaje din cadrul ISU Dolj, Garda de Intervenție Bechet și ISU Olt, cu autospeciale de stingere și un echipaj SMURD.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Salvatorii au reușit să lichideze incendiul. În urma primelor cercetări, s-a constatat că incendiul a izbucnit de la un scurtcircuit electric la un boiler pe care cei doi soți îl aveau amplasat în baie.

Citește și: Cod galben de ceaţă, polei şi vânt în mai multe localități din țară

"La sosirea primelor echipaje, incendiul se manifesta la bunurile dintr-un hol, o cameră de locuit şi o baie.

Cele două victime au fost găsite decedate, cel mai probabil intoxicate cu fum. Pompierii au lichidat incendiul, fiind afectate holul, camera de locuit şi baia, cu suprafaţa de aproximativ 40 de metri pătraţi", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, Alin Băsăşteanu.

Oamenii legii continuă cercetările pentru a se stabili exact ce s-a întâmplat.

Citește și: Accident în lanț la ieșire din Brașov: 17 mașini implicate


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si