În mașina cuprinsă de flăcări mai erau doi bărbați care au reușit să se salveze în ultimul moment.

Tragedie pe DN1A, la Cocoraștii Colț

Citeste si: Viorica Dăncilă va răspunde celor 40 de întrebări adresate de Denise Rifai, marţi, de la ora 23:00, la Kanal D!

Citeste si: Miss Bikini a fost umilită la alegerile locale!  Olivia Stan, care a candidat la Primăria Rădăuți, a adunat o mână de voturi! EXCLUSIV

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Șoferul a pierdu controlul autoturismului care s-a răsturnat în afara părții carosabile, iar în urma impactului a luat foc. În mașină erau fata de 18 ani și doi bărbați de 32 de ani, respectiv, 34 de ani. Aceștia din urmă au reușit să iasă din mormanul de fiare, însă, înainte să o salveze pe tânără, autoturismul a fost înghițit de flăcări.

“La sosirea polițiștilor, în interiorul mașinii se afla o persoană decedată, de sex feminin. Cercetările sunt continuate de polițiști pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier și luarea măsurilor legale în consecință”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Prahova.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si