O tragedie a avut loc dis de dimineață în Râmnicu Vâlcea. O biserică din lemn, considerată monument istoric, a fost cuprinsă de flăcări.

pompieri

O biserică de lemn a fost cuprinsă de flăcări

[Sursa foto: Stirile Kanal D]

Biserică de lemn, cuprinsă de flăcări la Râmnicu Vâlcea

O biserică din lemn construită în anul 1746 a fost cuprinsă de flăcări. Tragedia care a distrus monumentul istoric a avut loc în municipiul Râmnicu Vâlcea, în zona Râureni.

incendiu biserica

O biserica de lemn a fost cuprinsă de flăcări 

[Sursa foto: Stirile Kanal D]

La fața locului au intervenit imediat pompierii, care au acționat cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autospecială de salvare și intervenție la înălțime, pentru a lichida flăcările.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Incendiul a distrus o suprafață de circa 60 de mp. Din fericire, nu a existat nicio victimă. 

Autoritățile fac cercetări pentru stabilirea circumstanțelor care au condus la izbucnirea incendiului.

Citește și: Momente de panică la un spital din Sinaia! Mai mulți pacienți s-au autoevacuat, după ce un fum gros s-a răspândit printre saloane

incendiu ramnicu valcea

Tragedie în Râmnicu Vâlcea! 

[Sursa foto: Stirile Kanal D]

Pompierii militari vâlceni au fost solicitați, cu puțin timp în urmă, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o biserică, în municipiul Râmnicu Vâlcea, zona Râureni.

Au fost alocate de urgență forțe din cadrul Detașamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea, cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autospecială de salvare și intervenție la înălțime. Echipajele operative sosite la fața locului au constatat că arde generalizat o biserică din lemn, acoperită cu învelitoare din tablă, pe o suprafaţă de circa 60 de mp. Nu este pericol de propagare la biserica mare și nici la alte construcții.
Nu sunt case în zonă care să fie în pericol. Biserică este monument istoric, fiind construită în 1746. Incendiul este localizat. Se acționează pentru lichidarea acestuia. Incendiul a fost lichidat. Se acționează pentru îndepărtarea efectelor negative ale acestuia și pentru stabilirea cauzei probabile de izbucnire. Nu au fost victime
, se arată în comunicatul transmis de ISU Vâlcea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si