Close sidebar
Close sidebar

Un tânăr s-a stins din viață după ce a fost lovit de tren

Tragedie în această dimineață în localitatea Reșița. Oamenii legii de la Postul de Poliție Transporturi Feroviare Reșița au fost sesizați prin apel la numărul unic de urgență 112 despre în legătură cu faptul că la bariera de la intersecția cu strada Aleea Gogului un bărbat s-ar fi aruncat în fața trenului. 

Alexandra Costea,

Tragedie în Reșița. Un tânăr s-a stins din viață după ce a fost lovit de tren

[Sursa foto: istock.com]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Accidentul tragic a avut loc joi, 22 septembrie 2022, la orele dimineții. La fața locului, km feroviar 37+300 m, ofițerii de polție solicitați să intervină au găsit o persoană decedată, parțial prinsă sub locomotiva trenului care circula pe relația Reșița-Caransebeș. 

Citeste si: VIDEO- Val de reclamații după facturile uriașe la energie electrică. ANPC și ANRE au pornit mai multe controale la furnizorii de energie

Potrivit primelor verificări efectuate de oamenii legii, a reieșit faptul că victima accidentată mortal este un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Reșița. 

Polițiștii au deschis dosar penal

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei. 

Citeste si: O tânără aflată sub influența alcoolului a ajuns la spital, după ce a pierdut controlul volanului

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

În urma accidentului feroviar, polițiștii din Reșița au întocmit un dosar de cercetare penală. Mai mult, reprezentanții poliției au transmis că cercetările se continuă pentru a se stabili cu exactitate cauzele și împrejurările care au condus la producerea evenimentului tragic. 

Trenul a înregistrat o întârziere de aproximativ 60 de minute, în prezent circulația feroviară fiind deschisă.

Trafic restricționat pe DN1, în urma unui accident rutier

Centrul Infotrafic informează că s-a produs un accident în localitatea Otopeni, județul Ilfov. Traficul este restricționat.

Citeste si: Un bărbat a donat toate cărțile pe care le avea, după moartea părinților. Ce sumă au găsit, într-unul dintre volume, bibliotecarii din Pașcani

Un accident a avut loc, în această dimineață, pe DN1, între două autoturisme. O coloană lungă de autoturisme s-a format până în localitatea Balotești.

În urma impactului a fost rănită o persoană. Polițiștii recomandă șoferilor să circule cu atenție și să semnalizeze din timp intenția de schimbare a benzii.

Citeste si: O adolescentă de 17 ani a fost ucisă din gelozie, în Spania. Denisa avea o întreagă viață înainte

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI