Tragedie în Satu Mare, sâmbătă dimineața, după un accident. O femeie de 40 de ani a pierdut controlul mașinii pe care o conducea și autoturismul a ajuns într-un șanț plin cu apă.

Citește și: Cine sunt cele trei persoane care au sfârșit în tragicul accident din Satu Mare. Aceștia se duceau la Biserică

Cei patru se îndreptau dinspe Turț spre Halmeu, iar la volanul mașinii se afla mama, în vârstă de 40 de ani, care, din motive necunoscute, a pierdut controlul mașinii.

„La sosirea pompierilor la fața locului, autoturismul implicat în accident se afla aproape integral sub apă, o singura persoană din cei patru pasageri, reușind să se autoevacueze”, a transmis ISU Satu Mare.

Din producerea accidentului, a rezultat decesul conducătoarei auto, a unui minor de 13 ani şi a unei femei de 70 de ani.

De asemenea, răsturnarea mașinii a dus și la rănirea unei pasagere, în vârsta de 17 ani, a transmis Poliția din Satu Mare.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Tragedie în Satu Mare înainte de Crăciun.

Tragedie în Satu Mare înainte de Crăciun.

[Sursa foto: Portal SM]

Accident mortal. Ce au transmis polițiștii din Satu Mare

"La data de 23 decembrie a.c., în jurul orei 09,00, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au fost sesizaţi despre producerea unui eveniment rutier, pe Drumul Judeţean 109 L, în proximitatea localităţii Băbeşti. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că o femeie de 40 de ani, din Turţ, ar fi pierdut controlul asupra autoturismului pe care l-ar fi condus, răsturnându-se într-un şanţ cu apă", a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Satu Mare.

Potrivit IPJ Satu-Mare, "din producerea evenimentului, a rezultat decesul conducătoarei auto, a unui minor de 13 ani şi a unei femei de 70 de ani, precum şi rănirea unei alte pasagere, în vârsta de 17 ani".

Poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Echipajele militare ale Detaşamentului de pompieri Satu Mare au intervenit cu o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj de prim ajutor şi Terapia intensivă mobilă la extragerea victimelor.

Tragedie în Satu Mare înainte de Crăciun

Tragedie în Satu Mare înainte de Crăciun

[Sursa foto: Portal SM]

La sosirea pompierilor la fața locului, autoturismul implicat în accident se afla aproape integral sub apă, o singura persoană din cei 4 pasageri reușind să se autoevacueze.

Citește și: VIDEO. Momentul șocant în care o femeie este ucisă de bradul de Crăciun

Potrivit informaților de la PresaSM, cele trei victime sunt membre ale aceleiași familii, respectiv mama, fiul și bunica, iar fiica în vârstă de 17 ani este singura care a reușit să se salveze.

accident satu mare

O familie întreagă din Satu Mare, distrusă înainte de Crăciun. Au ajuns cu mașina sub apă!

[Sursa foto: Portal SM]

Detalii despre victimele accidentului aici:

Citește și: Cine sunt cele trei persoane care au sfârșit în tragicul accident din Satu Mare. Aceștia se duceau la Biserică


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si