Un caz șocant a avut loc seara trecută în cartierul Porolissum din Sălaj! După o ceartă din cauza alcoolului, o femeie a fost împinsă chiar de soțul ei de la etajul trei al unui bloc din oraș. Înainte de tragedie, cei doi ar fi participat la un o petrecere. 

Femeia nu a mai putut fi readusă la viață, în ciuda manevrelor de resuscitare

Din păcate, medicii ajunși la fața locului nu au mai reușit să o salveze, așadar i-au constatat decesul acesteia.

Când au ajuns polițiștii, la locului incidentului teribil, bărbatul era și el acolo. El a fost preluat de oamenii legii, iar pe numele lui  a fost deschis un dosar penal pentru omor.

Aruncată balcon Sălaj

O femeie din Sălaj a murit, după ce a fost împinsă de soțul ei.

[Sursa foto: Facebook]

„La data de 4 ianuarie, la ora 02.01, Poliția a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că, în fața unui bloc din municipiul Zalău, a fost găsită o persoană decedată. Ajunși la fata locului, polițiștii au constatat că aspectele sesizate se confirmă. Cercetările au fost preluate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj”, transmite Poliția Sălaj.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Matei, adolescentul de 16 ani care a scăpat din infernul de la Ferma Dacilor, declarații din spital: ”Se știa că se încingea destul de des”

Adolescentă bătută de mai multe tinere într-o stație de autobuz 

Scene șocante au fost surprinse noaptea trecută pe o stradă intens circulată din Baia Mare. În imagini se vede cum în zona unei stații de autobuz o adolescentă este bătută crunt cu pumnii și cu picioarele de alte tinere.

În tot acest timp, trecătorii par să nu aibă nicio remușcare, ba chiar se opresc să se uite cum respectiva fată este batjocorită și bătută. După cele întâmplate, la sediul Poliției Municipiului Baia Mare s-a prezentat victima însoțită de tatăl ei. Ei ar fi depus o plângere împotriva agresoarelor.

Adolescentă bătută Baia Mare

O adolescentă a fost bătută de mai multe fete în Baia Mare.

[Sursa foto: vasiledale.ro]

Citește și: Tatăl lui Sebi, băiatul mort în accidentul de la 2 Mai, își strigă durerea la finalul celui mai greu an: „Am aflat ce înseamnă dorul”

În acest caz, polițiștii din Baia Mare au deschis un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de loviri și alte violențe. Acum, oamenii legii fac cercetări în acest caz pentru a afla cum s-a petrecut totul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si