Bărbatul din comuna Plopiș, Sălaj a fost bătut cu bestialitate de soția sa. În urma examinării, pe trupul bărbatului au fost descoprite mai multe escoriaţii şi echimoze. 

Un bărbat din Sălaj a murit după ce a fost bătut de soție

Potrivit anchetatorilor, au existat suspiciuni cu privire la circumstanțele în care bărbatul a decedat, așă că trupul neînsuflețit a fost transportat la morga Spitalului Judeţean Zalău, în vederea efectuării necropsiei. 

Citeste si: Un tânăr de 14 ani din Iași a murit înecat într-o viroagă amenajată ilegal

"În urma concluziilor preliminare, s-a stabilit că decesul bărbatului a survenit în urma unor leziuni interne. Cazul a fost preluat de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj, care în urma probatoriului administrat, a stabilit faptul că, în data de 14 iunie, pe fondul unor neînţelegeri, o femeie, în vârstă de 55 de ani (soţia victimei), i-ar fi aplicat bărbatului mai multe lovituri cu pumnii în zona toracică şi abdominală, provocându-i leziuni interne, care au dus la decesul acestuia", se arată în informarea de presă dată publicității de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Femeia este arestată preventiv sub aspectul comiterii infracţiunii de violenţă în familie. 

Un polițist de 23 de ani a murit încercând să salveze viața unui alt tânăr

Tânărul polițist se afla în afara programului când a sărit în ajutorul vecinului său care curăța o fântână.

Citeste si: Moarte suspectă în Botoșani: un om de afaceri a murit în circumstanțe necunoscute

Tânărul polițist a coborât după vecinul său, însă niciunul nu a mai ieșit în viață din fântână.

" Preliminar, s-a stabilit că un angajat al IP Strășeni cu vârsta de 23 de ani, aflat în afara orelor de serviciu, fiind la domiciliul său din Codreanca, intenționând să curățe fântâna din curtea casei părintești cu un alt bărbat de 31 de ani, ultimul intrând în fântână la scurt timp nu reacționa, în ajutor pentru a-l salva a intrat în fântână și tânărul de 23 de ani. Din nefericire ambii au decedat", a declarat  Purtătoarea de cuvânt a IGP, Mariana Didenco.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si