UPDATE:  Potrivit informațiilor transmise de antena3.ro, pacientul ar fi avut vârsta de 72 de ani. Incidentul tragic ar fi avut loc în cursul nopții de duminică spre luni, în jurul orei 03:30. Se pare că personalul medical ar fi sunat la 112, iar la locul tragediei ar fi intervenit un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă din cadrul SMURD, care au constat că pacientul era decedat.

Conform aceleiași surse, Biroul de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Satu Mare desfășoară o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a petrecut tragedia.

Citește și: "Israelul a anunțat deja că va ataca dur". Decizia luată de cabinetul de război din Israel după atacul lansat de Iran

O ipoteză luată în calcul de anchetatori, conform presei locale citate de antena3.ro, este moartea accidentală. Pacientul ar fi încercat să deschidă geamul salonului, aflat la etajul al treilea al spitalului, urcându-se pe pervaz, s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut. În urma impactului s-ar fi lovit la cap și ar fi murit.

smurd

Un pacient și-a pierdut viața după ce ar fi căzut de la etajul spitalului unde era internat

[Sursa foto: istockphotos]

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Este o situație tragică în Satu Mare. Un pacient și-a pierdut viața după ce ar fi căzut de la etajul Spitalul Vechi din municipiul Satu Mare, unde se afla internat, conform informațiilor transmise de presa locală, portalsm.ro.

Se pare că a fost demarată o anchetă internă în spital.

A căzut de la etajul spitalului și a murit

Incidentul tragic ar fi avut loc în cursul nopții trecute. Se pare că în timp ce se afla internat la a Spitalul Vechi din municipiul Satu Mare, un pacient ar fi căzut de la etaj. 

Medicii au ajuns imediat la locul tragediei și au încercat să îi salveze viața pacientului. Din păcate, în urma impactului puternic, pacientul și-a pierdut viața.

Citește și: Ce nereguli a găsit DSP la Spitalul din Sibiu, acolo unde Betina a încetat din viață la câteva zile după ce a născut. S-au aplicat amenzi usturătoare

pat spital gol

Tragedie în Satu Mare! Un pacient și-a pierdut viața după ce ar fi căzut de la etajul spitalului unde era internat

[Sursa foto: istockphotos]

Conducerea spitalului unde a avut loc incidentul șocant a declarat pentru sursa citată anterior că a demarat o anchetă internă.

Conducerea SJUSM a inițiat de urgență o anchetă internă care este în curs de derulare, urmând ca imediat după finalizarea acesteia să comunice presei concluziile,   ar fi declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Satu Mare, potrivit portalsm.ro.  

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si