Conform Poliției din municipiul Sibiu, semnalul a fost efectuat, luni, prin apel la numărul unic de urgență 112 de către un cetățean care a afirmat că pe strada 9 Mai din centrul vechi al orașului Sibiu ar fi amplasată o bombă.

Citeste si: Un copil în vârstă de 5 ani a fost accidentat e o maşină de poliţie în Bolintin Vale. Reacția Poliției Române: băiatul ,,s-a lovit de autovehiculul aflat în mişcare"

Evenimentul este în derulare

„Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu a dislocat de urgentă la fața locului mai multe echipaje din sistemul de ordine și siguranță publică și poliție rutieră, în vederea asigurării perimetrului zonei, evaluării riscurilor și luării tuturor măsurilor pentru protejarea populației”, a declarat Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu, conform Mediafax.

În paralel, a fost solicitată atât prezența unui câine specializat în detectarea explozibililor din cadrul Centrului Chinologic Sibiu, cât și a specialiștilor SRI pentru efectuarea controlului pirotehnic. Cercetările se află în derulare.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Citeste si: Agenții de la secția de poliție de care aparținea polițistul care a ucis-o pe Raisa pe trecerea de pietoni au predat educație rutieră la școala unde era elevă

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si