Close sidebar
Close sidebar

Tragedie in Sibiu! O fetita de 2 ani, lovita mortal de un cal de la o ferma

O fetita de doi ani a murit, duminica, dupa ce a fost lovita de un cal la o ferma din localitatea Marpod, judetul Sibiu. Copilul a iesit din locuinta si s-a dus direct in grajd, unde, cel mai probabil, animalul s-a speriat si a lovit-o mortal. Politistii au deschis o ancheta pentru a stabili exact ce s-a intamplat.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Reprezentantii Politiei Judetene Sibiu au anuntat ca o fetita de doi ani a murit, duminica, la o ferma din localitatea Marpod.

Fetita era copilul ingrijitorilor care locuiesc in imediata apropiere a grajdurilor. De dimineata, a iesit din casa si s-a dus direct in grajd. Nu se stie exact ce s-a intamplat, dar cel mai probabil, animalul s-a speriat si a lovit-o”, au precizat politistii sibieni.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Echipajele ajunse la fata locului nu au putut decat sa constate decesul micutei.

Politistii au deschis o ancheta pentru a stabili ce s-a intamplat si daca se impun masuri in acest caz.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI