Close sidebar
Close sidebar

Tragedie in Spitalul Judetean de Urgenta din Focsani! Un barbat a murit dupa ce s-a aruncat de la etajul unu al cladirii!

Un barbat a murit, marti dimineata, dupa ce s-a aruncat de la etajul unu al Spitalului Judetean ”Sfantul Pantelimon” din Focsani. O asistenta a incercat sa-l opreasca, prinzandu-l de picior pe pacient, insa, in final, nu l-a putut salva.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit purtatorului de cuvant al SJU Focsani, Alina Cosma, incidentul s-a produs in noaptea de luni spre marti, in jurul oreo 3.20.  Un barbat de 58 de ani, cu domiciliul in acte in localitatea Ruginesti, dar cunoscut ca om al strazii, s-a aruncat de la etajul unu al spitalului, de pe holul unitatii medicale, neputand fi salvat.

Barbatul care a iesit din salon pe hol a fost observat de o asistenta care a incercat sa-l opreasca, prinzandu-l de picior, insa omul s-a aruncat cu putere, cazand direct in cap pe ciment.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Barbatul a fost declarat decedat iar politistii fac cercetari pentru moarte suspect.

Barbatul era internat la Chirurgie Plastica dupa ce medicii ii efectuasera o interventie chirurgicala la o mana.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI