Potrivit informațiilor transmise de observatornews.ro, o șoferiță din Suceava s-ar fi răsturnat cu mașina într-o intersecție, după ce a trecut pe culoarea galbenă a semaforului. În ce stare se află femeia?

S-a răsturnat cu mașina după ce a trecut pe galben, semaforul

O femeie a fost la un pas de o tragedie, în Suceava. Tânăra șoferiță, în vârstă de 33 de ani, se pare că a forțat culoarea galbenă a semaforului, apoi s-a răsturnat cu mașina, în intersecție.

Conform sursei citate anterior, femeia nu ar fi suferit răni grave, dar ar fi făcut un atac de panică. Autortitățile fac cercetări pentru a afla circumstanțele exacte în care s-a produs evenimentul rutier.

Citește și: VIDEO- Aproape de tragedie! Șoferul unei autospeciale de pompieri a traversat calea ferată în viteză, fără să se asigure/ Trenul a frânat la timp

Foto simbol- culoare galben semafor

[Sursa foto: istockphotos]

O mașină s-a răsturnat după ce a fost izbită de un autoturism

Un grav accident rutier a avut loc în urmă cu câteva zile, într-o intersecție din Cluj-Napoca. O mașină s-a răsturnat, după ce a fost izbită de o altă mașină, care circula cu viteză. În urma accidentului, două persoane au fost transportate la spital, conform Realitatea.net

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Șoferul care ar fi provocat accidentul s-a ales cu dosar penal.

Citește și: La un pas de tragedie, în Cluj! Călătorii unui tren accelerat au trăit momente de panică, după ce o mașină de pompieri a trecut razant prin fața acestuia. Ce se întâmplă acum cu șoferul autospecialei?

masina rasturnata

Foto simbol- mașină răsturnată

[Sursa foto: istockphotos]

A condus cu viteză, fără permis și s-a răsturnat cu mașina

Un tânăr în vârstă de 18 ani, din Argeș, s-a urcat la volanul unui autotursim, fără a avea permis, în luna martie. Potrivit informațiilor transmise de observatornews.ro, tânărul s-ar fi filmat în timp ce conducea cu viteză.

După câteva minute, tânărul se pare că s-a răsturnat cu mașina, dar a continuat să filmeze momentul.

”Tânărul în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă. În cursul zilei de mâine, 13 martie, tânărul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”,  a transmis IPJ Argeș, la momentul incidentului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si