Conform reprezentanților ISU Mureș, accidentul care putea să devină o adevărată tragedie a avut loc în municipiul Târgu Mureș, județul Mureș, la intersecția Iuliu Maniu cu Rodnei.

Citește și: Daria s-a stins din viață la doar 19 ani în urma unui accident dramatic, în Italia. „Vei fi mereu una dintre noi!”

În coliziune au fost implicate trei autoturisme, printre care și un autoturism marca BMW, în care se aflau cinci pasageri.

Doua persoane au fost transportate de urgență la spital

În urma impactului dintre cele 3 autoturisme implicate în accident, două dintre persoanele rănite au fost preluate de echipajele medicale și transportate de urgență la spital.

Citește și: Un cutremur de 4,1 grade pe scara Richter a avut loc în Gorj

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Mai multe echipaje de pompieri militari au intervenit imediat la fața locului pentru a preveni incendiile la cele trei mașini avariate. De asemenea, aceștia au luat mai multe măsuri specifice în urma accidentelor rutiere.

În aceste momente, oamenii legii efectuează investigații pentru a stabili circumstanțele în care a avut loc evenimentul rutier.

Prăpăd pe DN 1, în apropiere de Predeal. O șoferiță vitezomană s-a înfipt în fațada unei grădinițe, după ce a pierdut controlul volanului

Întregul accident dramatic a fost înregistrat cu ajutorul unei camere de bord. Accidentul care putea deveni o adevărată tragedie a avut loc duminică seară pe DN1, între Predeal și Brașov. Mașina implicată în accident circula cu viteză, pe sensul spre Predeal, susțin martorii de la fața locului.

Citește și: Furtunile lovesc și azi. Cod galben de instabilitate atmosferică

În imaginile surprinse de camera de bord se poate observa cum, la un moment dat, femeia aflat la volanul autoturismului a pierdut controlul acesteia, s-a izbit de un stâlp amplasat pe marginea șoselei, s-a învârtit cu autoturismul de două ori, apoi a rupt gardul grădiniței și s-a înfipt bine în fațada clădirii.

Oamenii legii de la Rutieră, care au deschis un dosar penal în acest caz, susțin că autoturismul femeii ar fi intrat în derapaj după ce mașina ar fi lovit bordura din drepta șoselei, ceea ce a dus la pierderea controlului asupra direcției de mers.

Citește și: Un băiețel de patru ani a murit într-un grav accident rutier


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si