Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Tragedie în Timiș. Un cuplu și-a pus capăt zilelor din cauza depresiei

Durere fără margini în orașul Gătaia, județul Timiș. Doi soți au luat decizia de a-și pune capăt zilelor în propria casă, răpuși de depresie.

Alexandra Costea,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Bărbatul în vârsta de 59 de ani era preot la o biserică reformată din localitatea Gătaia, județul Timiș. Soția bărbatului, o femeie mai tânără cu 5 ani decât acesta, era angajată drept asistentă la cabinetul stomatologic din aceeași comună.

Marți, 3 mai 2022, la orele dimineții, vecinii i-au găsit pe cei doi soți spânzurați în una dintre camerele locuinței.

Citeste si: Român din Marea Britanie, implicat în atacurile hackerilor ruşi de la "Killnet". Ce a anunțat ministrul de Interne, Lucian Bode

Oamenii legii au descoperit la fața locului un bilet de adio prin care cei doi soți își justifică gestul neașteptat la care au recusrs, acuzând că de vină este o depresie profundă în care intraseră amândoi de ceva vreme.

Cei doi s-au spânzurat într-o anexă a casei

Astăzi de dimineață, în jurul orei 09:10, oamenii legii din orașul Gătaia, au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 59 de ani și o femeie în vârstă de 53 de ani, din satul Sculia, au fost găsiți decedați la locuința de domiciliu.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: O mamă s-a aruncat de pe un bloc de 10 etaje din Timișoara, împreună cu cei doi copii, de 3 și 6 ani

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, cei doi soți fiind găsiți spânzurați într-o anexă a casei.

A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Soţ şi soţie, găsiţi împuşcaţi în propria casă. Anchetatorii iau în calcul varianta omorului, dar şi a sinuciderii

Două persoane au fost găsite decedate în propria locuință, duminică, în localitatea Sărmaş, prezentând urme de împuşcare. Anchetatorii au luat în calcul atât varianta omorului, cât şi a sinuciderii.

Citeste si: Un tânăr de 17 ani a fost atacat de urs, în Prahova. A fost emis mesaj Ro-Alert de "alertă extremă"

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Harghita, prim procurorul adjunct Dan Gîlcescu, a declarat că lângă cei doi a fost găsit un pistol.

"Ieri, în 1 mai 2022, în jurul orei 9,15, Poliţia municipiului Topliţa a fost sesizată pe 112, cu privire la faptul că în localitatea Sărmaş au fost identificate într-o locuinţă două cadavre, soţ, soţie, prezentând semne de împuşcare. S-a înregistrat dosar la Parchetul de pe lângă Tribunalul Harghita pentru omor. Cercetările sunt coordonate de un procuror de caz din cadrul Parchetului, se fac investigaţii. Urmează ca în urma efectuării autopsiei şi a probelor administrate să se observe dacă, într-adevăr, e vorba de omor sau sinucidere, în contextul în care lângă unul dintre cadavre a fost găsit şi un pistol", a declarat, pentru Agerpres, prim procurorul adjunct Dan Gîlcescu.

Citeste si: Profesorii care oferă meditații, vânați de ANAF. Care sunt noile măsuri pentru aceștia

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI