Un bărbat de 65 de ani din Timişoara şi-a ucis soţia, după ce a înjunghiat-o cu un cuţit. Bărbatul a fost reţinut de poliţiştii care au deschis o anchetă pentru a stabili care a fost motivul crimei.

Femeia a fost înjunghiată mortal

Potrivit reprezentanţilor IPJ Timiş, crima s-a petrecut, în noaptea de marţi spre miercuri, într-un apartament de pe strada Corneliu Coposu din Timişoara.

Un bărbat de 65 de ani şi-a înjunghiat mortal soţia de aceeaşi vârstă cu el, în urma unui conflict în familie.

Citeste si: Un tânăr din Cluj a dansat gol în fața pompierilor, după ce a intrat cu mașina într-o casă. Bărbatul a făcut glume pe seama salvatorilor

VIDEO- Dr. Psihiatru Maria Cristache, despre bărbatul care și-a ucis soția cu un cuțit în Timișoara: „Trebuie examinat...” 

Dr. Psihiatru Maria Cristache a declarat pentru Știrile Kanal D faptul că bărbatul de 65 de ani care a comis oribila faptă ar putea suferi de o tulburare psihică nedepistată până în acest moment.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Bărbatul a fost cel ce a sunat la poliție

Poliţiştii l-au reţinut şi continuă cercetările pentru a afla care este motivul crimei, mai ales că vecinii au declarat deja poliţiştilor că cei doi formau o familie liniştită şi nu păreau să aibă neînţelegeri, potrivit news.ro.

Citeste si: Gelozia a fost cea care l-a ucis pe Robert. Un prieten de al lui l-a omorât cu sânge rece într-un apartament din Trieste

VIDEO- Vecinii, în stare de șoc

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si