O tragedie a avut loc la bazinul Dacia, în Timișoara. Un tânăr, fost sportiv, a intrat să înoate și nu a mai ieșit la suprafață. Din păcate, bărbatul a murit.

A mers la bazin să înoate și a murit

Incidentul șocant a avut loc în urmă cu o zi, în jurul orei 19:00. Se pare că tânărul, în vârstă de 31 de ani, a mers la bazinul Dacia, loc pe care obișnuia să îl frecventeze, și și-a găsit sfârșitul. 

Citește și: Ies la iveală noi detalii în cazul exploziei de la Crevedia! Bărbatul care și-a pierdut ambii părinți în deflagrație, fost angajat al companiei acuzate. S-a dispus schimbarea încadrării

Un fost sportiv a murit în bazinul de înot, sub privirile îngrozite ale martorilor. Ipoteza anchetatorilor

[Sursa foto: Stirile KANAL D]

Potrivit martorilor, acesta a intrat să înoate și nu a mai ieșit la suprafață. Un antrenor l-a scos pe tânăr din bazin și i-a aplicat manevrele de resuscitare. 

Citește și: EXCLUSIV El e Daniel, tânărul înecat în bazin, în Timișoara. Luna trecută făcuse infarct când era la sală. Dezvăluiri

La fața locului au ajuns imediat autoritățile. Din păcate, în ciuda manevrelor de resuscitare, echipajul medical a fost nevoit să constate decesul tânărului.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: El este principalul suspect în cazul morții Raisei, fetița de doi ani care a dispărut din fața casei. Concluziile preliminare ale necropsiei

Un fost sportiv a murit în bazinul de înot, sub privirile îngrozite ale martorilor. 

[Sursa foto: Stirile KANAL D]

Potrivit primelor date, pe corpul fostului sportiv nu au fost identificate urme de agresivitate. Anchetatorii ar lua în considerare ipoteza unei morți survenite în urma unui infarct. Acum autoritățile așteaptă rezultatele necropsiei pentru a stabili cu exactitate care a fost cauza decesului.

Ce au transmis autoritățile?

"La data de 28 mai a.c., în jurul orei 19:51, polițiștii Secției 4 Urbane Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană ar fi fost găsită într-un bazin de înot din municipiu, inconștientă.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, stabilind faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat, în vârstă de 31 de ani.

Echipajul medical prezent la fața locului au procedat la efectuarea manevrelor de resuscitare, dar fără rezultat, bărbatul fiind declarat decedat.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și continuă cercetările în vederea stabilirii întregii situații de fapt", se arată în comunicatul transmis de IPJ.

Potrivit informațiilor transmise de administrația locală, bazinul unde a murit tânărul este închis pe parcursul acestei zile.

"Bazinul de înot din zona Dacia este închis astăzi, 29 mai 2024, în urma tragicului incident produs aseară, când un tânăr în vârstă de 31 ani și-a pierdut viața.

Ne exprimăm întreaga compasiune și transmitem condoleanțe familiei și apropiaților săi.
Tânărul era înscris în programul ,,Mișcarea pentru sănătate”, care se derulează conform orarului stabilit prin HCLMT nr. 631 din 23.12.2019. Din păcate, manevrele de resuscitare nu au dat rezultate, bărbatul fiind declarat decedat. Acesta a fost preluat de Institutul de Medicină Legală pentru stabilirea cauzei decesului, iar reprezentanții poliției au demarat cercetări. Nu deținem deocamdată alte informații. Primăria Timișoara colaborează cu instituțiile abilitate pentru a facilita derularea cercetărilor. Totodată, se va declanșa o verificare internă, pentru a se stabili dacă au fost respectate toate normele procedurale și de siguranță privind desfășurarea programului de sport", a transmis, printr-un comunicat, administrația locală.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si