Close sidebar
Close sidebar

Tragedie in urma cutremurului din Marea Egee! O femeie a murit dupa ce a fost zdrobita de acoperisul casei sale

Cel putin o femeie a murit in seismul produs luni in largul coastei de vest a Turciei si in apropiere de insula elena Lesbos, au anuntat autoritatile din Grecia, citate de Reuters.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

O femeie, in varsta de aproximativ 60 de ani, care locuia la Vrisa, pe insula Lesbos, a fost zdrobita de acoperisul casei ei si a murit, a anuntat primarul.

Alti 10 oameni au fost raniti, a adaugat el.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

"Zeci de cladiri s-au prabusit si drumuri au fost blocate", a spus Marios Apostolides, comandantul unei brigazi de pompieri din localitate.

Seismul cu magnitudinea peste 6 s-a produs luni dupa-amiaza in Marea Egee, la aproximativ patru kilometri distanta de patru kilometri sud de Plomarion (Grecia) si la o adancime de 10,4 kilometri.

Cutremurul a fost simtit in Turcia si Grecia, dar si in Bulgaria.

Peste 600 de oameni au murit in octombrie 2011, in provincia Van din estul Turciei, in urma unui seism cu magnitudinea 7,2. in 1999, doua cutremure au provocat moartea a 20.000 de oameni in nord-vestul tarii.
 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI