Close sidebar
Close sidebar

Tragedie în Vâlcea. Doi tineri și-au pierdut viața într-un accident cumplit, după ce mașina în care se aflau s-a izbit de un zid

Un accident tragic a avut loc în Drăgășani. Doi tineri și-au pierdut viața, după ce șoferul s-a izbit de un zid de beton.

Alexandra Bercea,

Un accident tragic a avut loc în Drăgășani. Doi tineri și-au pierdut viața, după ce șoferul s-a izbit de un zid de beton.


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Doi tineri, în vârstă de 17, respectiv 22 de ani, și-au pierdut viața într-un accident rutier cumplit. Mașina în care se aflau s-a izbit de un zid de beton, într-o localitate din Vâlcea.

Cum s-a petrecut evenimentul tragic?

Tinerii de 17, respectiv 22 de ani au decedat, după ce șoferul mașinii a pierdut controlul mașinii din cauza vitezei și s-a izbit de un zid de beton.

"În urma deplasării la față locului s- au constatat că în eveniment a fost implicată o singură mașină, iar accidentul s-a soldat cu decesul șoferul de 23 de ani și pasagerului de 17 ani.

A fost deschis un dosar penal pentru stabilirea cu exactitate a celor întâmplate", arata IPJ Vâlcea.

Șoferul care a produs accidentul avea trei zile de când lucra ca livrator la o pizzerie.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și: VIDEO- Tagedie în Cluj. Doi bărbați au murit după ce autoutilitara în care se aflau a lovit un autocamion

Doi bărbați au murit după ce autoutilitara în care se aflau a lovit un autocamion

Un tragic accident rutier a avut loc la Cluj. Doi bărbați din Harghita au decedat în această dimineață. Autoutilitara în care se aflau a intrat pe contrasens și a lovit un autocamion.

Șoferul circula cu viteză și a efectuat o manevră de depășire neregulamentară. A lovit în acel moment ansamblul de vehicule condus de un șofer de origine turcă.

Citește și: VIDEO- Tagedie în Cluj. Doi bărbați au murit după ce autoutilitara în care se aflau a lovit un autocamion

În acest context, pompierii au intervenit pentru descarcerarea victimelor. Din păcate, medicii nu i-au putut salva. Persoanele care se aflau în autoutilitară au decedat pe loc. De asemenea, șoferul autocamionului a fost transportat cu răni ușoare la spital. 

În acest caz, oamenii legii au deschis o anchetă și continuă cercetările pentru a stabili cum s-a produs evenimentul.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI