Un carutas de 57 de ani, din judetul Vaslui, a ajuns in stare grava la spital, marti dupa-amiaza, dupa ce a fost aruncat din atelajul pe care il conducea intr-un cap de pod de pe marginea soselei si apoi acoperit cu lemnele din caruta. Politistii au stabilit ca barbatului nu i-a tinut frana la atelaj intr-o panta atunci cand se intorcea de la padure cu o caruta plina cu lemne.

A fost la un pas de moarte dupa ce a zburat prin aer cativa metri si s-a oprit intr-un cap de pod de pe marginea soselei, iar apoi a fost acoperit cu lemne. Este vorba despre un barbat de 57 de ani, din localitatea vasluiana Puscasi, care a avut ghinionul ca piedica de la caruta pe care o conducea sa nu-i mai tina intr-o panta in momentul in care se intorcea cu caruta plina cu lemne de la padure. in consecinta, atelajul a prins viteza astfel incat nu a mai putut fi controlat de catre carutas.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

"Din cauza vitezei, barbatul a scapat de sub control atelajul si a fost aruncat cu capul intr-un pod din beton. Ulterior, lemnele din caruta au cazut peste victima, provocandu-i leziuni grave",   a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Vaslui, Silvia Manta.

Sursa: libertatea.ro 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si