O adevărată tragedie a avut loc chiar în ziua de Crăciun! O profesoară din București, în vârstă de 34 de ani a avut parte de un sfârșit cumplit. Aceasta mersese acasă la părinții ei, pentru a petrece Crăciunul împreună.

Profesoara a fost descoperită moartă în cadă

Nimic din ceea ce avea să se întâmple, nu putea fi prevestit. La un moment, dat aceasta s-a dus în baie.

Pentru că nu mai ieșea, părinții ei s-au îngrijorat, iar tatăl ei a intrat în baie. Din păcate, aceasta era deja decedată în cadă, iar cadrele medicale nu au mai putut să o salveze, așadar i-au constatat decesul.

Cauza morții tinerei profesoare se pare că a fost intoxicația cu monoxid de carbon.

Profesoară moartă Crăciun

O profesoară din București a fost găsită moartă în cadă.

[Sursa foto: Ziarul de Muscel]

Citește și: Exclusiv! Alexia, adolescenta căreia i-au fost replantate brațele după un accident grav, primul Crăciun acasă, după tragedie: ”Am primit o a doua șansă la viață”

Mai mulți criminaliști au împânzit locuința. Polițiștii au întocmit în acest caz un dosar penal. Mai departe, trupul acesteia va fi dus la necropsie, care va stabili cu exactitate cauza morții Mădălinei. Pe trupul femeii nu au fost identificate urme de violență.  

Cine era tânăra profesoară?

Mădălina Bîrloiu avea doar 34 de ani și era din Muscel. Aceasta era cadru didactic în Capitală.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Profesoară moartă Crăciun

O profesoară de 34 de ani din Muscel, a murit de Crăciun.

[Sursa foto: Facebook]

Profesoară moartă Crăciun

Ea este Mădălina Bîrloiu, profesoara care a murit de Crăciun.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Accident cumplit în apropierea Crăciunului! Un tânăr de 24 de ani a sfârșit în urma unui accident în Iași, iar alți trei au fost răniți

Ea nu era căsătorită, însă își dorea foarte mult să-și întemeieze o familie. Ea era extrem de atașată de copii. Pe profilul ei au apărut deja mesajele de condoleanțe.

”Pentru toți cei ce am cunoscut-o, am iubit-o, am respectat-o, am admirat-o, Mădălina noastră nu mai este! E un înger în cer, așa cum a fost și pe Pământ!”, a scris o apropiată a femeii.

Citește și: Exclusiv! Un tânăr fără permis și-a ucis prietena de 16 ani, într-un cumplit accident! Andrada, plânsă în Ajunul Crăciunului: ”E o mare pierdere pentru liceu”

Părinții ei sunt îndurerați, și nu își explică cum de a avut loc o asemenea tragedie. Ei nu o cunoșteau pe aceasta cu probleme de sănătate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si