Close sidebar
Close sidebar

Tragedie înainte de Crăciun: A fost găsit spânzurat

Un bărbat de 33 de ani a fost găsit spânzurat, iar anchetatorii încearcă acum să descopere toate motivele care l-ar fi împins pe acesta să recurgă la un astfel de gest extrem. Trupul neînsuflețit a fost descoperit în pădurea Chizid din Hunedoara.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit primelor informații de la fața locului, bărbatul s-ar fi întors, recent, din Irlanda, acolo unde fusese la muncă. Unele surse spun că acesta ar fi pierdut – nu sunt cunoscute circumstanțele – aproximativ 100.000 de euro, iar apoi a intrat în depresie.

Citeste si: Tânăr de 23 de ani, reţinut în cazul tâlhăriilor produse în Alexandria la sfârşitul săptămânii trecute

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Cunoscuții săi au confirmat că bărbatul de 33 de ani le spusese, la un moment dat, că trece printr-o perioadă dificilă și chiar afirmase că se va spânzura.

Citeste si: Tânărul vinovat de accidentul cu doi morţi din Suceava şi-a pierdut memoria

Sursa: cancan.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI