Focul a reușit să cuprindă și anexele, deoarece casa era situată la margine de sat, astfel că incendiul a fost observat cu întârziere. 

Focul a fost pus intenționat, iar animalele au fost otrăvite

Sătenii au fost cei care au văzut flăcările și au sunat imediat la 112. Pompierii au intervenit de urgență, dar din păcate nu au reușit să salveze mai nimic, focul distrugând aproape totul.

Citește și: VIDEO| Scandal-monstru într-un supermarket din România, înainte de Crăciun: „Vrei să te spun lui Vali?!”

Proprietarul locuinței, un bătrân de 87 de ani, locuia în acea gospodărie mai mult vara. El ținea acolo mai mulți câini care să păzească acareturile.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Din păcate, cruzimea nu a avut limite, astfel că animalele au fost găsite otrăvite, semn că totul a fost cu intenție.

Polițiștii îl caută pe vinovat.

Explozie la un bloc de garsoniere din Hunedoara, după o acumulare de gaze

O persoană a fost rănită și transportată la spital, în urma unui incendiu izbucnit la un bloc de garsoniere.

Explozia s-a produs în urma unei acumulări de gaze la un bloc de garsoniere din Hunedoara. Gazele au provenit de la o butelie care avea improvizații la sistemul de racordare.

Citește și: Un bărbat a fost transportat la spital cu arsuri pe mâini și pe față, după ce locuința i-a luat foc

”În această noapte, printr-un apel la numărul unic de urgenţă 112 a fost anunţată o explozie într-un imobil de pe strada Oţelarilor, din municipiul Hunedoara.

Ajunşi de urgenţă la faţa locului,  pompierii detaşamentului Hunedoara  au constatat că într-o garsonieră, în urma acumulării de gaz provenit de la o butelie care prezenta improvizaţii la sistemul de racordare, a avut loc o explozie”, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Hunedoara. O persoană a fost rănită în urma exploziei.

 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si