Laurențiu se afla într-o benzinărie din județul Buzău împreună cu prietena lui și cu un verișor atunci când a avut loc tragedia.

Autoturismul scăpat de sub control a lovit violent și alte trei mașini parcate în apropierea stații de alimentare. Atât șoferul care se afla la volanul mașinii scăpate de sub control, cât și alte două persoane au ajuns la spital.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: Vasile este cel mai norocos român din diaspora. A câștigat marele premiu al tombolei de Crăciun din Spania

Tragedia a avut loc vineri, 23 decembrie 2022, la orele serii, în localitatea Luciu din județul Buzău. Șoferul vinovat este un tânăr în vârstă de 25 de ani care a pierdut controlul mașinii și a intrat cu viteză într-o stație de alimentare cu GPL.

Iubita lui Laurențiu a fost rănită în urma impactului violent

Din păcate, acolo a spulberat doi tineri care stăteau de vorbă lângă un autoturism parcat.

Impactul a fost fatal pentru unul dintre ei, Laurențiu, un bărbat în vârstă de 25 de ani.

În urma impactului a fost rănită și iubita lui Laurențiu, care se afla într-una dintre mașinile parcate în benzinărie, izbite violent de autoturismul ieșit în decor. Tânăra nu își mai amintește ceea ce s-a întâmplat din pricina șocului.

Citește și: O copilă de 11 ani a fost violată de un bărbat de 56 de ani

Mama iubitei lui Laurențiu este de părere că autoritățile trebuie să își facă treaba, iar cei vinovați să plătească pentru tragedia rutieră.

Oamenii legii din județul Buzău au deschis un dosar penal pentru a stabili modul în care a avut loc accidentul rutier.

Citește și: Anabela şi Bogdan s-au stins din viață în Ajunul Crăciunului. Cei doi frați și-au găsit sfârșitul într-un accident teribil la Băile Herculane


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si