Close sidebar
Close sidebar

Tragedie înainte de sărbători! Doi profesori din Prahova, soț și soție s-au stins fulgerător în mai puțin de 24 de ore: ” Probabil și copiii din ceruri au nevoie de profesori buni”

Doi profesori, soț soție care predau la Școala Gimnazială „Inginer Gheorghe Pănculescu” din Vălenii de Munte au încetat de viață. Colegii lor sunt șocați de această tragedie.

Stefania Pavel,

Ioana și Mihai Cozorici, doi profesori din Prahova au avut parte de un destin tragic.

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Este doliu la Școala Gimnazială „Inginer Gheorghe Pănculescu” din Vălenii de Munte! Doi profesori, soț și soție au murit fulgerător în mai puțin de 24 de ore! 

De ce au murit cei doi profesori?

Soții Mihai și Ioana Cozorici erau profesori de fizică și chimie. Iubeau această meserie din suflet, dovadă ce stă în anii pe care i-au petrecut la catedră. Mihai Cozorici a fost cel care s-a stins primul din viață marți, 12 decembrie, iar soția lui a încetat din viață joi. Potrivit Observatorul Prahova, cel mai probabil femeia a fost răpusă de durerea pierderii jumătății. 

Inițial, prin oraș circulase un zvon potrivit căruia cei doi consumaseră o conservă de pește, însă acesta a fost infirmat de medici.

Mai apoi, medicii de la Spitalul Județean din Ploiești au declarat că profesorul a murit din cauza unei pancreatite acute și deși a fost internat pe Secția de Terapie Intensivă, corpul lui a cedat.

Doi profesori din Prahova au murit fulgerător, înainte de sărbători.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Salariile profesorilor din 2024, joc de ping-pong pe masa Guvernului. O nouă schimbare

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Soția lui, la auzul veștii teribile despre omul care i-a fost alături o viață întreagă a suferit un infarct, care i-a fost și fatal. Joi, cei doi vor fi conduși pe ultimul drum ce apropiați.

Lacrimi de durere pentru cadrele didactice care au îndrumat pașii multor elevi

Elevii, dar și colegii celor doi profesori au fost șocați de această tragedie și au lăsat chiar niște mesaje pe pagina de Facebook.

”Viața este darul suprem al lui Dumnezeu, făcut pentru fiecare din noi în parte. Venim pe lume și de-a lungul întregii vieți, încercăm să dăm sens zilelor. Unii dintre noi, însă, reușesc să lase în urma lor amintirea pe care generații întregi o duc printre ani. O astfel de amintire o vor purta mulți dintre cei care i-au cunoscut pe domnii profesori, Ioana și Mihai Cozorici! Drum lin spre împărăția cerurilor! Vă mulțumesc pentru amprenta pusă în copilăria și adolescența mea!”, a scris o tânără.

Doi profesori din Vălenii de Munte au murit, la distanță de mai puțin de 24 de ore.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este bărbatul găsit mort într-o casă părăsită din Galați? Cadavrul lui a fost descoperit abia după două zile

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani își pierde viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

”Când povestea de iubire și respect trece dincolo de moarte. Dumnezeu să Le lumineze drumul spre cer. Drum lin, Cozorici Mihai. Drum lin, Cozorici Ioana. Condoleanțe familiei!”, a mai scris o altă apropiată a celor doi.

Vizibil afectată, o elevă a spus că probabil și copiii din ceruri au nevoie de profesori buni ca să învețe Tabelul lui Mendeleev, pe care cu siguranță ea nu-l va uita niciodată.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI