O femeie în vârstă de 30 de ani a pierit într-un mod cumplit! Tragedia s-a petrecut în cursul zilei de luni. Spre seară, turista din Germania a sărit în apă să facă o baie. Niciodată nu a crezut că acelea vor fi printre ultimele clipe din viața ei.

Femeia se afla în vacanță în Insulele Canare și a sărit în apă de pe un catamaran britanic, numit „Delliance Chichester”.

Citește și: VIDEO Povestea impresionantă a lui Ionuț, tânărul cu dizabilități salvat de viitură de cățelul lui, Pichi. "Este eroul meu! Mulțumesc!"

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

atac rechin, insulele canare, femeie ucisa

Femeia a rămas prima dată fără un picior, după care și-a pierdut viața

Autoritățile au fost alertate în jurul orei 14:55, atunci când a fost solicitată o „evacuare medicală” de urgență. Incidentul a avut loc în Oceanul Atlantic, în largul coastelor Africii, la 278 de mile sud-vest de insula Gran Canaria, la aproximativ 500 de kilometri de arhipelagul spaniol.

Femeia a fost mușcată de rechin după ce a sărit în apă. În jurul orei 20:00, femeia a fost preluată și a fost transportată cu elicopterul la spitalul din Las Palmas. Inițial, turista atacată și-a pierdut un picior. Din nefericire, în ciuda eforturilor medicilor, femeia a suferit un stop cardiac în momentul în care era transportată la unitatea medicală și nu a mai putut fi salvată.

Atacurile rechinilor din acea zonă sunt extrem de rare. Potrivit unui studiu publicat în februarie de International Shark Attack File (Isaf), o bază de date gestionată de Universitatea din Florida (Statele Unite), atacurile rechinilor au crescut la nivel mondial în 2023, cu 69 de mușcături de rechin „neprovocate” în întreaga lume, comparativ cu 63 în 2022.

Citește și: Un tânăr fotbalist, ucis cu sânge rece la doar 15 ani, chiar în ziua în care a debutat. Adversarii l-au bătut până la moarte

atac rechin, insulele canare, femeie ucisa


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si