Potrivit poliției canadiene, șase persoane provenind din două familii, una de origine română cu pașapoarte canadiene, cealaltă din India, au fost găsite moarte într-o zonă mlăștinoasă de lângă granița Canada-SUA, după ce au încercat să treacă ilegal în Statele Unite.

Alerta a fost dată de familia unui cărăuș canadian, care a raportat dispariția acestuia. Astfel, polițiștii au început imediat căutările.

Cele două familii ar fi încercat să treacă ilegal granița dintre Canada și Statele Unite 

Trupurile lor au fost descoperite joi seara în apropierea unei ambarcațiuni răsturnate aparținând unui bărbat dispărut din comunitatea Akwesasne Mohawk.

„Potrivit primelor informații, toți au încercat să intre ilegal în SUA din Canada. Cele șase persoane provin din două familii, una de origine română, ceilalți cetățeni fiind din India ”, a transmis adjunctul șefului poliției locale ,O`Brien, potrivit usnews.com.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citește și: Caz revoltator! Un medic, abia ieșit la pensie, şi-a ucis soţia şi cei doi copii, după care și-a pus capăt zilelor

Inițial, au fost descoperite șase cadavre, dintre care cinci adulți și un copil, acesta fiind din familia de români. A fost găsit ulterior și trupul neînsufșețit al unui alt copil, tot român, potrivit autorităților canadiene.

Barca în care se aflau s-a răsturnat

Barca în care se aflau cei șase s-a răsturnat, aceasta fiind „foarte mică”, având în vedere condițiile meteo nefavorabile: ploaie, lapoviță și vânt puternic.

Familia de români era stabilită de ceva timp în Canada. Unul dintre copii avea cetățenie canadiană, deci era născut pe teritoriul Canadei.

Autoritățile așteaptă autopsia și rezultatele testelor toxicologice pentru a stabili cu exactitate cauza morții.

Citește și: Oana Lis este epuizată după lupta cu cancerul! Vedeta a ajuns la capătul puterilor: „Vrei doar să plângi”

Premierul canadian, Justin Trudeau, a transmis condoleanțe: „Gândurile noastre sunt către familiile persoanelor care au pierit. Aceasta este o situație sfâșietoare, în special având în vedere copilul mic care a fost printre ei”.

 

Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si