Kara Alexander, în vârstă de 44 de ani, este acuzată de uciderea lui Marley Thomas, în vârstă de cinci ani, și a lui Elijah Thomas, în vârstă de doi ani. Familia locuia în Dagenham, în estul Londrei.

Copiii ar fi fost sufocați

Trupurile lor au fost descoperite de tatăl lor vinerea trecută, după ce acesta a intrat cu forța în casă, transmit autoritățile.

Citește și: Un român fără adăpost a murit înghețat în Italia. Totul a avut loc chiar lângă un centru comercial

Copiii au fost văzuți ultima dată în viață pe camerele de supraveghere împreună cu inculpata în după-amiaza zilei de 15 decembrie. Pe 16 decembrie, în jurul orei 14, poliția a fost chemată pentru că tatăl copiilor era îngrijorat de situația lor.  Intrase în casă, după ce a forțat să ușa, i s-a spus că copiii dormeau sus. Dar când s-a dus să-i găsească, a descoperit că erau în mod evident decedați și reci la atingere ”, a transmis procurorul Philip Evans. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Din primele informații, se pare că cei doi băieți ar fi fost sufocați. Kara, care este acuzată de crimă, a fost arestată preventiv.

Citește și: Gestul impresionant al familiilor de români din diaspora înainte de Crăciun: „Moș Crăciun e șofer de TIR”.

Femeia trebuie să se prezinte pe 10 iulie la judecată. 

 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si