Salima El Montassir, o tânără italiană de origine marocană în vârstă de 20 de ani și rezidentă în Trento, a murit într-un tragic accident la Civitanova Marche.

Citește și: Moartea cutremurătoare a unei fetițe de 6 ani. Copila s-a stins sub ochii părinților după ce s-a înecat cu o bucată de mozzarella

Tânăra în vârstă de 20 de ani se mutase în Civitanova pentru un loc de muncă, însă, din păcate, destinul a avut alte planuri pentru ea.

În timp ce se afla lângă pasajul subteran de pe Viale Buozzi, împreună cu un alt tânăr, Salima a sesizat că îi lipsește ceva.

Citește și: Românii nu se mai întorc în țară. Motivul pentru care rămân peste hotare: „Mi-am schimbat mentalitatea”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Așa a ajuns să traverseze calea ferată, în încercarea de a recupera obiectul căzut pe șinele de tren.

Poliția nu ia în calcul varianta unei crime

Atunci a avut loc nenorocire. Tânăra a fost lovită în plin de un tren de marfă care circula pe prima linie, cu destinația Milano, fiind târâtă pe câteva sute de metri. Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz, fiind luată în calcul ipoteza unui accident fatal.

Citește și: „Mă urăsc atât de mult”. O mamă de 16 ani din UK și-a ucis bebelușul nou-născut cu o supradoză de paracetamol. Ce au descoperit autoritățile?

Tânărul cu care se afla Salima în momentul producerii nenorocirii nu este suspectat, acesta fiind considerat doar martor. Înregistrările de la camerele de supraveghere video instalate în zonă sunt analizate de polițiștii italieni pentru a stabili cu exactitate circumstanțele accidentului.

Citește și: O vedetă a murit într-un bar din Italia: „Odihnește-te în pace, Monica!”

Funeraliile nu au fost încă aprobate, iar autoritățile vor efectua toate verificările necesare.

Citește și: Elisa a pierit într-un accident cumplit. Tânăra de 27 de ani a fost condusă spre moarte chiar de iubitul ei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si