Femeia lucra de mai bine de două decenii în grădinița din Ghergheasa. Era cunoscută pentru dedicarea și iubirea față de copii. De mai mulți ani femeia suferea de o afecțiune la rinichi motiv pentru care mergea la dializă, potrivit reporterbuzoian.ro. 

Maria Mirela Vâlcu era de fiecare dată cu zâmbetul pe buze în fața copiilor de la clasă. Nimeni și nimic nu o oprea din a face cu ult drag meseria de dascăl.

Educatoarea s-a stins din viață la vârsta de 46 de ani

Cu puțin timp înainte ca cei mici să sosească la grădiniță, educatoarei i s-a făcut rău. Femeia de serviciu a fost cea care se afla prin preajmă și cea care a ajutat-o să iasă din sala de clasă. În acel moment, educatoarea s-a prăbușit. Colegii ei au chemat repede salvarea, dar din nefericire nu mai era nimic de făcut pentru a o salva pe educatoare.

I s-au aplicat manevrele de resuscitare prevăzute de protocolul medical, dar cadrul didactic nu a răspuns acestora. Ținând cont de istoricul medical, medicii de pe ambulanță au hotărât ca trupul neînsuflețit să nu mai fie transportat la morga SML. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Toți cei care au cunoscut-o sunt în stare de șoc. Maria Mirela Vâlcu era căsătorită și avea o fiică în vârstă de 21 de ani. Colegii de catedră au transmis vestea printr-un mesaj.

Citește și: Un medic britanic s-a întors forțat în Gaza. Bărbatul reușise să ajungă la graniță, dar numele lui nu se afla pe lista cu persoanele evacuate

„Colectivul Școlii Ghergheasa regretă enorm trecerea în neființă a doamnei Vâlcu Maria Mirela, cadru didactic titular, om cu o experiență desebită în învățământ, devotată copiilor și meseriei, prieten adevărat și om

de bază al școlii”,  a transmis prof. Claudia Burlacu, directoarea Școlii Gimnaziale Ghergheasa.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si