Tânărul în vârstă de 20 de ani era elev în clasa a XII-a, la Școala Specială Profesională Ion Pilat, din municipiul Dorohoi. 

Băiatul se îmbolnăvise de COVID-19, iar în cursul zilei de marți ieșise din perioada de izolare impusă de autorități. Acesta s-a întors la școală, însă spre finalul orelor de curs, i s-a făcut rău și a leșinat în clasă, sub privirile neputincioase ale colegilor.

Citeste si: Polițistul care a accidentat-o mortal pe Raisa pe trecerea de pietoni participă la expertiza tehnică a mașinii

Tânărul suferea de afecțiuni cardiace

La fața locului s-a deplasat de urgență un echipaj medical care a început manevrele de resuscitare. În primă instanță, medicii de pe ambulanță au reușit să stabilizeze starea tânărului și să îl transporte la Spitalul din Dorohoi. Din nefericire, la spital, băiatul a intrat din nou în stop cardio-respirator. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Potrivit primelor informații, se pare că se știa că tânărul în vârstă de 20 de ani suferea de afecțiuni cardiace, iar virusul SARS-CoV-2 i-ar fi agravat condiția medicală.

Citeste si: Un virusolog român recomandă o doză de vaccin la fiecare 4 luni pentru aceste categorii de persoane

Polițiștii au deschis o anchetă în cazul morții suspecte a elevului

Pe perioada manevrelor de resuscitare, tânărul a fost testat pentru coronavirus, rezultatul fiind pozitiv, chiar dacă trecuse o perioadă destul de lungă de timp de la rezultatul primului test pozitiv. 

Oamenii legii au deschis o anchetă în cazul decselui elevului în vârstă de 20 de ani pentru a putea stabili cu exactitate cauzele în care acesta s-a stin din viață.

Citeste si: “Un recrut” ar fi deschis focul asupra colegilor săi, în estul Ucrainei. Sunt cel puțin cinci soldați uciși și cinci răniți


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si