Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a anunţat că pompierii au fost chemați să intervină, marţi, la un incendiu care s-a produs într-un apartament situat pe strada Horia Agarici, Constanța. La fața locului s-au deplasat mai multe autospeciale. 

Incident dramatic pentru locatari. Peste 20 de persoane au fost evacuate

Pompierii de la ISU Dobrogea au evacuat din apartamentul cu pricina doi adulţi şi un copil, iar alte 20 de persoane au ieşit din bloc în momentul izbucnirii incendiului, notează  news.ro.

Citeste si: Un bărbat a fost omorât în urma unui conflict spontan

De asemenea, unul dintre locatarii care s-au auto-evacuat a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a suferit un atac de panică.

Care a fost cauza incendiului

Echipele de intervenţie ale ISU Dobrogea au reuşit să stingă focul în doar câteva minute. Incendiul a fost provocat de un scurtcircuit produs la o maşină de spălat.

Incendii în lanț de sărbători în mai multe județe din țară

Un incendiu a izbucnit duminică, în prima zi de Paști, la o cabană din Sinaia, unde se aflau 15 persoane, care au ales să petreacă sărbătorile pascale acolo.

Citeste si: Noi vești în cazul fiului lui Sile Cămătaru. Ce au decis judecătorii

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Pompierii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Prahova au fost solicitați, duminică, în prima zi de Paști, să lichideze un incendiu care a izbucnit la cabana Valea lui Bogdan din Sinaia.

La fața locului s-au deplasat o ambulanță și patru autospeciale de lucru cu apă și spumă, pompierii intervenind pentru localizarea și lichidarea flăcărilor, au relatat jurnaliştii de la  observatorulph.ro.

Citeste si: 15 cetățeni străini au fost prinși în timp ce încercau să treacă ilegal granița în Ungaria

Cabana a ars generalizat pe o arie de aproximativ 200 de metri pătrați.

La momentul izbucnirii incendiului, în cabană se afla un grup de 15 persoane. În cauză, turiștii au fost evacuați de urgență. Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

Citeste si: VIDEO- Peste 1000 de tineri vor putea participa la festivalul Neversea gratuit. Vezi care sunt cerințele


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si