În cursul zilei de luni, un apel la numărul unic de urgențe 112 anunța că pe o stradă din Orăștie, județul Hunedoara, a fost găsit trupul neînsuflețit al unui tânăr.

Oamenii legii au deschis o anchetă pentru a stabili cauzele care ar fi dus la decesul bărbatului și au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă.

Primele informații în cazul tânărului găsit fără viață în Hunedoara

Apelul la 112 a fost dat luni, pe 22 aprilie, în jurul orei 18:30, când o persoană anunța că pe strada General Zărnescu din municipiul Orăștie se afla un om „căzut, în stare de inconștiență”.

Odată ajunse la fața locului, autoritățile au constatat că este vorba despre un tânăr în vârstă de 21 de ani, din municipiul Orăștie.

Citește și: O bătrână de 95 de ani a murit, după ce apartamentul său a fost cuprins de flăcări. Fiul acesteia se zbate între viață și moarte

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

ambulanta

Un tânăr de 21 de ani, găsit fără viață pe o stradă din Orăștie, Hunedoara.

[Sursa foto: news.ro]

În aceste momente nu se știe care este cauza decesului, însă oamenii legii efectuează cercetări în acest caz pentru a stabili cu exactitate cauzele morții sale, conform informațiilor oferite de IPJ Hunedoara, scrie news.ro

Trupul neînsuflețit al tânărului a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală din Hunedoara pentru efectuarea necropsiei. Din primele cercetări, pe trupul tânărului nu ar fi urme de violență.

IPJ Hunedoara a mai precizat că polițiștii au deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă (moarte suspectă).

Citește și: Ce a dezvăluit expertiza în cazul tânărului care și-a ucis iubita, studentă la medicină în Timișoara? El nu a putut suporta despărțirea

Un alt bărbat a fost găsit luni seara fără viață în apartamentul său din Baia Mare

Luni seara, pe 22 aprilie, în jurul orei 19:20, un echipaj al Poliției Locale a sesizat Poliția municipiului Baia Mare cu privire la faptul că într-un apartament situat pe bulevardul Regele Mihai I s-ar afla o persoană decedată.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

La locul tragediei au intervenit oamenii legii, cu sprijinul unui echipaj ISU. Aceștia au forțat ușa de acces, iar în imobil a fost identificat la scurt timp cadavrul unui bărbat în vârstă de 51 de ani.

Corpul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Maramureș pentru efectuarea autopsiei. Vecinii bărbatului au spus presei locale că nu l-au mai văzut pe bărbat de două săptămâni. Totodată, angajatorul acestuia a confirmat că în ultimele zile el nu s-a mai prezentat la locul de muncă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si