Close sidebar
Close sidebar

Tragedie învăluită în mister! Un asistent medical de 30 de ani a încetat din viață, după ce a fost lăsat să plece de la Urgențe

Un asistent medical de 30 de ani a încetat din viaţă subit, sub ochii soției, după ce a mers la Urgenţe. Familia lui Robert este distrusă de durere.

Stefania Pavel,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un asistent medical în vârstă de 30 de ani, din Dâmbovița a încetat din viaţă, chiar sub ochii neputincioși ai soției sale. Robert abia fusese la Urgențe cu doar o zi înainte, deoarece se simțea foarte rău.

Mai precis, acesta avea dureri de cap şi vărsături, și cu toate astea a fost trimis acasă, acolo unde starea lui nu se îmbunătățea deloc. Soția sa a sunat la 112, însă în zadar. Medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru colegul lor, așadar au fost nevoiți să constate decesul.

El este Robert Lițescu.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Sfârșit tragic pentru un copilaș de doar 2 ani! Minorul a murit chiar sub privirile părinților și bunicilor, în Neamț. Cum a fost posibil una ca asta?

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

 

Ce probleme de sănătate avea asistentul medical din Dâmbovița?

Familia și apropiații săi sunt acum în stare de șoc. La niciuna dintre analize nu ar fi ieşit vreun rezultat care să dea de bănuit că bărbatul suferă de o problemă de sănătate.

Acum, trupul acestuia a fost trimis la INM pentru necropsie, iar poliţia a deschis şi un dosar penal în acest caz, până când vor descoperi care a fost cauza decesului.

El este asistentul care s-a stins subit în Dâmbovița.

[Sursa foto: Colaj Facebook& Observator]

Citește și: Adolescent român, găsit fără viață în Italia! La ce provocare periculoasă ar fi participat Antonio?

Cine era Robert?

Robert era cunoscut de toți ca fiind un om extrem de bun. El era angajat al Spitalului Târgovişte la secția de Boli Infecțioase și avea un copil care îl făcea extrem de mândru și fericit. Totodată, bărbatul făcea parte şi din sindicatul Sanitas.

”Uniunea Județeană Sanitas Dâmbovița își exprimă imensul regret față de plecarea dintre noi a colegului nostru ROBERT- reprezentant al Organizației de tineret Sanitas Dâmbovița. Robert a demonstrat a fi un om de o valoare incontestabilă, dar care s-a stins mult prea devreme din această lume. Ne rugăm ca Dumnezeu să îl aibă în paza Sa, iar familiei îi dorim tărie sufletească și multă putere. Vei rămâne mereu în sufletele noastre! Dumnezeu să te odihnească în pace!”, au transmis sindicatul pe pagina de Facebook.

”Mult prea devreme, colegu....”, a mai scris cineva.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI