Un apel la 112 a anunțat duminică după-amiază faptul că o fată a căzut de la înălţime dintr-un bloc din Alba Iulia. Ea a fost transportată în stare extrem de gravă la spital. Ulterior, medicii au anunțat că adolescenta a decedat  la Spitalul Judeţean de Urgenţă.

Citeste si: VIDEO- Asasini plătiți, în cazul execuției cu bombă de la Arad?

Nu există suspiciuni că fata ar fi fost împinsă

În vârstă de 15 ani şi jumătate, fata a fost transportată în stare extrem de gravă la spital, unde însă, din cauza leziunilor suferite în urma căderii de la înălţime, a decedat.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

"În cauză a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvărşirii infracţiunii de ucidere din culpă", a precizat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba, Luminiţa Prodan.

Urmează ca ancheta să stabilească cu exactitate în ce împrejurări s-a produs tragedia. Nu ar exista suspiciuni că fata ar fi fost împinsă. Anchetatorii merg pe varianta sinuciderii, existând, se pare, martori care ar susţine că adolescenta s-ar fi aruncat de la etaj.

Citeste si: Kim Jong-un, un nou act de cruzime. A ordonat executarea unui inginer care vindea filme și muzică

Fata a căzut cu telefonul în mână

Potrivit unei persoane aflate în zona imobilului în cauză, fata s-ar fi aruncat de la etajul superior al blocului având telefonul în mână şi masca pe faţă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si