Un tânăr şi-a pierdut viaţa, joi noaptea, în urma unui accident grav, pe un drum județean din Prahova, în dreptul localității Bucov.

Citește și: Fast and Furious, varianta românească: Ce a făcut un tânăr după o cursă nebună pe Calea Victoriei

Șoferul a pierdut controlul volanului și s-a izbit puternic de un copac de pe marginea drumului.

Accident mortal la Bucov- un tânăr de 19 de ani și-a pierdut viața

Potrivit autorităților, la momentul producerii tragicului eveniment în autoturism se aflau trei persoane.

În urma impactului, motorul autoturismului s-a desprins din caroserie și a zburat câţiva metri.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Şoferul şi cei doi pasageri au rămas prinşi şi au fost scoşi de pompierii de la ISU Prahova, dar șoferul și un pasager au ajuns în stare gravă la spital.

Citește și: O femeie de 73 de ani a fost lovită de tren, după ce a forțat trecerea, chiar dacă locomotiva se apropia

Un tânăr de 19 ani care a fost declarat decedat și alți doi, cu vârsta de 18 ani, care au suferit traumatisme la mâini, picioare, torace și femur.

Citește și: Bunic împușcat în cap de nepotul său, în Timiș

Poliția a demarat o anchetă pentru a stabili toate cauzele și împrejurările care au dus la producerea accidentului, potrivit observatorulph.ro.

Accident grav în județul Argeș

Doi bărbaţi au fost răniţi într-un accident rutier produs, joi seară, în localitatea argeşeană Lereşti, unul dintre ei fiind găsit în stop cardio-respirator.

"Un autoturism a părăsit partea carosabilă şi a intrat într-un cap de pod. În urma accidentului, au rezultat două victime: conducătorul autoturismului, de 65 de ani, care este conştient, şi pasagerul, un bărbat de 85 de ani, care se afla în stop cardio-respirator", a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, victimele au fost extrase din autoturism, iar bărbatului aflat în stop cardio-respirator i se efectuează manevre de resuscitare. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si