Close sidebar
Close sidebar

Tragedie la Campu Mare! O femeie a murit si alte 3 persoane sunt in stare grava, in urma accidentului extrem de violent

Doua echipaje pentru descarcerare, un echipaj SMURD si trei salvari au intervenit la locul unui accident cumpit care s-a petrecut pe raza localitatii Scoarta, satul Campu Mare, in urma cu putin timp. Doua autovehicule s-au ciocnit violent, iar in urma accidentului au rezultat 4 victime. O femeie a decedat, iar alte trei persoane sunt in stare grava.

L. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Un tanar de 21 de ani din judetul Dolj, nu a acordat prioritate de trecere unui alt sofer, un barbat in varsta de 40 de ani din Novaci. Cele doua masini s-au ciocnit violent la intersectia DJ Carbunesti cu DN 67 Campu Mare, iar in urma impactului extrem de violent au rezultat patru victime, doua fiind incarcerate.

Barbatul in varsta de 40 de ani, conducea regulamentar in directia Tg. Jiu, dinspre Bengesti, cand a fost surprins de autovehiculul pe care nu l-a mai putut evita. Una dintre persoanele implicate in accident a decedat, este vorba despre o femeie, iar alte trei persoane, doi barbati de 21, respectiv 52 de ani si o femeie au fost transportate de urgenta la spital pentru ingrijiri medicale.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

La fata locului se desfasoara cercetari pentru a se stabili modul in care s-a produs tragedia, iar circulatia se desfasoara pe un singur sens, politistii dirijand traficul din zona.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI