Close sidebar
Close sidebar

Tragedie la Cluj. O studentă la Medicină a fost găsită moartă în garsoniera în care abia se mutase cu chirie

O studentă în vârstă de 25 de ani de la Facultatea de Medicină din Cluj a fost găsită moartă în garsoniera pe care o închiriase în urmă cu doar două zile. Fata abia începuse anul 1 de rezidențiat pe ATI.

Alexandra Costea,

Tragedie la Cluj. O studentă la Medicină a fost găsită moartă în garsoniera în care abia se mutase cu chirie

[Sursa foto: Facebook- Poliția Română]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Sora tinerei a fost cea care a găsit-o în stop cardio-respirator. Tot ea a alarmat autoritățile prin apel la 112. Medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru tânăra în vârstă de 25 de ani, fiind nevoiți să constate decesul.

La fața locului s-au deplasat și polițiștii clujeni, care au fost sesizați, în jurul orei 10:36, cu privire la faptul că o femeie ar fi decedat într-o locuință din Cluj-Napoca.

Citeste si: Bilanț SARS-CoV-2, sâmbătă 6 noiembrie: Peste 8.000 de cazuri noi de COVID-19 și 395 de decese

Tânăra găsită moartă era studentă în primul an de rezidențiat la Facultatea de Medicină din Cluj

,,Polițiștii au identificat o tânără de 25 de ani, din același municipiu, cu privire la care echipajele medicale deja prezente la fața locului au declarat, din nefericire, faptul că aceasta nu mai prezenta semne compatibile cu viața. Trupul neînsuflețit urmează a fi transportat la Institutul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzelor decesului", a informat IPJ Cluj. 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Oamenii legii au deschis în acest caz un dosar penal de ucidere din culpă. În continuare, polițiștii efectuează cercetări, pentru a se stabili cu exactitate în ce circumtanțe s-a produs decesul tinerei studente.

Trupul neînsufleţit al fetei urmează să fie transportat la Institutul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzelor decesului.

Tânăra era studentă la Medicină, rezidentă în anul 1 pe secția ATI. Aceasta închiriase garsoniera unde locuia în urmă cu doar două zile. 

Citeste si: O tânără bolnavă de COVID s-a aruncat de la etajul trei, după ce ar fi fost agresată sexual în propria locuință

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI