UPDATE: În tren s-a aflat şi fostul tenismen Ilie Năstase.
"A urcat politia in tren, salvarea, eu eram in penultimul vagon, nu stiu ce s-a inmtamplat dar am auzit ca a lovit o femeie si ca a si murit din pacate. Am stat linistiti, la un moment dat am deschis usile sa fac autostopul dar nu s-a putut ca eram in camp", a declarat Nasty.



La faţa locului au venit mai multe cadre medicale de la Ambulanţă, dar din nefericire nu s-a mai putut face nimic pentru victimă. Poliţia a intrat pe fir şi a deschis o anchetă în acest caz.

Trenul care a lovit-o pe femeie circula pe distanţa Constanţa - Bucureşti. Incidentul s-a petrecut pe Magistrala 800, la kilometrul feroviar 209+400 de metri. Victima nu s-a asigurat la traversarea de cale ferată în Staţia Murfatlar din judeţul Constanţa.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Oamenii care locuiesc în zonă spun că zilnic pe acolo traversează zeci de persoane pentru că nu au pe unde. "Dacă aici e staţia şi arată aşa. Nu avem pe unde să ne ducem. Doamne fereşte de ce s-a întâmplat", spun oamenii.

Trenul respectiv a stat blocat mai bine de o oră în staţie pentru cercetări, iar circulaţia feroviară a fost îngreunată în zonă şi blocată timp de câteva ore. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si