Un caz șocant s-a petrecut la Galați. O femeie a fost găsită moartă într-o casă din satul Moscu, având un cuțit înfipt în piept.

Femeie găsită moartă, cu cuțitul înfipt în piept

Tragedia s-a petrecut în satul Moscu, din județul Galați. Trupul neînsuflețit al femeii, care avea un cuțit înfipt în piept, a fost descoperit într-o casă din sat, de către un bărbat.

Citește și: Familia din Suceava, ucisă într-un cumplit accident rutier, condusă pe ultimul drum! Sute de persoane în lacrimi: „Ca un trăsnet a venit această veste și ne-a frânt”

Foto simbol

[Sursa foto: istockphotos]

Se pare că femeia, în vârstă de 34 de ani, locuia în casa respectivă alături de concubinul său. De origine, victima era din localitatea Smârdan, iar concubinul acesteia din Băneasa.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Potrivit primelor informații, un suspect în cazul morții femeii este chiar concubinul acesteia. Bărbatul ar mai fi avut în trecut antecedente penale.

Autoritățile fac cercetări pentru a descoperi cu exactitate cum s-a produs decesul femeii. În cauză a fost deschis un dosar penal in rem, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor săvârșit asupra unui membru de familie.

Citește și: Șoferul care a lovit mortal cinci oameni în accidentul de la Suceava nu poate părăsi țara. O familie întreagă a pierit atunci, sub roțile TIR-ului

O femeie a fost găsită fără suflare, având un cuțit înfipt în piept

[Sursa foto: istockphotos]

”A fost dispusă începerea urmăririi penale in rem în referire la infracţiunea de omor săvârşit asupra unui membru de familie, prevăzută de art. 188 alin. 1 Cod penal, cu aplicarea art. 199 alin. 1 Cod penal, reţinându-se că în seara zilei de 04.07.2024, în jurul orei 22:30, a fost identificată înjunghiată în abdomen victima S.D., în vârstă de 34 de ani, la locuinţa acesteia din satul Moscu, oraş Tg.

Bujor, jud. Galaţi, aceasta decedând la scurt timp de la înregistrarea leziunii, existând suspiciuni că fapta a fost săvârşită de concubinul acesteia”, se arată în informațiile transmise de Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si