Close sidebar
Close sidebar

Tragedie la Galati! O fetita de 5 ani a murit lovita de masina. Copila a fugit de langa bunica ei chiar in fata masinii, condusa de un barbat fara permis

O fetita de cinci ani a murit lovita de o masina, dupa ce a fugit de langa bunica ei cu care era pe acostamentul drumului, la Balabanesti, judetul Galati! Masina era condusa de un barbat care avea permisul de conducere suspendat.

L. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Un grav accident de circulatie s-a produs luni, pe un drum din Balabanesti, judetul Galati, cand o fetita de cinci ani a murit dupa ce a fost lovita de o masina, sub ochii bunicii sale.

Inspectoratul Judetean Galati a anuntat ca s-a produs un accident de circulatie grav, pe DN 24 D, in urma caruia o fetita de cinci ani a decedat. Politia Orasului Beresti s-a deplasat la locul accidentului, in urma apelului primit la 112 si a constatat ca un barbat de 38 de ani din municipiul Deva, a condus autoturismul care a lovit-o pe copila, avand permisul de conducere suspendat.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Din primele cercetari a rezultat ca fetita a fugit de langa bunica ei, cu care era pe acostamentul drumului din localitatea Balabanesti si a traversat strada printr-un loc nepermis si fara sa se asigure. Acela a fost momentul cumplit, cand soferul masinii a fost surprins de aparitia fetitei si a lovit-o. Copila a fost transportata la spital, insa in scurt timp s-a stins, lasand in urma ei multa durere si suferinta.

Soferul s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpa si conducerea unui vehicul de catre o persoana al carei drept de a conduce fusese suspendat.

sursa: stirileprotv

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI