Momente terifiante la Spitalul Fundeni unde un pacient în vârsta de 67 de ani s-a aruncat de la geamul unității medicale. Acesta suferea de cancer în stadiu terminal şi nu mai suporta gândul că era grav bolnav.

Pacientul suferea de cancer în stadiu terminal

Scena șocantă a avut loc seara trecută, în jurul orei 00:45. Bărbatul era internat la secția de Gastroenterologie, de mai multe zile.

Bărbatul era împăcat cu gândul că va muri, așa că a decis să pună capăt chinului mai devreme, durerile provocate de forma de cancer fiind groaznice.

Bărbatul a început să țipe că se va arunca pe geam, iar o asistentă a alergat către salonul bărbatului, dar prea târziu.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citeste si: Un bărbat din Gorj și-a incendiat casa, apoi s-a sinucis în pod

Autoritățile au deschis o anchetă pentru a stabili în ce circumstanțe a avut loc decesul 

În ultimul an au fost înregistrate tot mai multe cazuri de persoane care, din diverse motive, au recurs la acest extrem. 

Psihologii consideră faptul că astfel de cazuri sunt mai dese de la începutul pandemiei pentru că există mai multă presiune psihologică pe oameni.

Conform Cezar Irimia, președintele Asociației Bolnavilor de Cancer din România, de la începutul declanşării pandemiei de COVID-19 pe teritoriul României, s-a înregistrat o mortalitate de 3 ori mai mare decât anul precedent (2019 comparativ cu 2020).

Citeste si: Și-a pus capăt zilelor lângă cimitirul unde era îngropat fiul său. S-a aruncat în gol de pe un pod


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si