Nepoata bătrânei atacate a aflat aseară că mătușa ei a murit în mâinile unui agresor de temut. A fost chemată de vecin imediat după incident.

Citește și: O îngrijitoare și-a abandonat bebelușul la gunoi de frică să nu-și piardă locul de muncă. Cazul care a șocat Italia. „Mi-a fost teamă”

„Locuia singură? Da, locuiește singură. Fata ei este în Serbia, dar vine mai mereu acasă și cât nu este ea sunt eu.”

Tragedia a avut loc în zona de sud a Timișoarei, după ora 18:00. Principalul suspect băut se pare că a intrat în scara blocului și ar fi forțat ușa de la locuința bătrânei.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Vorbeam cu ea, era vecina mea de atâția ani. Accesul în scară se face ușor? Nu este fără cheie, fără cartelă. În spate e încuiat.”

Iulia Dumitrașcu, corespondent Kanal D, ne aduce mai multe informații:

„Cu ultimele puteri femeia a reușit să iasă din apartament și să strige după ajutor. S-a prăbușit aici, pe coridor. Vecinii au ieșit și au încercat să o salveze.”

, transmite Iulia Dumitrașcu, corespondent Kanal D. 

Agresorul a fost găsit în locuința victimei

La sosirea ambulanței și a poliției, femeia era căzută aproape de holul blocului, însă fără suflare. Atacatorul a rămas în casă pentru că i s-ar fi făcut rău de la alcoolul consumat. Polițiștii l-au găsit leșinat pe un scaun în bucătăria victimei.

Principalul suspect al crimei a fost reținut pentru 24 de ore și urmează ca astăzi să fie prezentat în fața unui procuror cu propunere de arestare preventivă.

Bărbatul de 47 de ani este recidivist. A mai avut probleme cu legea atât în țară, cât și în străinătate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si