Incident șocant în Brașov! Un bărbat s-a înecat la un restaurant, iar angajații s-au speriat și au sunat imediat la 112, informează Antena 3 CNN.

Bărbatul a decedat la scurt timp, după ce a fost pe masa de operație

Imediat la local a ajuns un echipaj SMURD care l-a resuscitat pe bărbatul aflat în stop cardiorespirator şi l-a transportat de urgență la spital.

Starea acestuia începuse să fie mai bună, dar cu toate astea, câteva resturi îi ajunseseră în plămâni.

Înecat restaurant Brașov

Imagine reprezentativă pentru un restaurant.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: A murit 'Stăpânul Moldovei'! Costel Corduneanu era unul dintre cei mai cunoscuți interlopi din Iași. Cu ce problemă s-a confruntat înainte de deces?

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Beatrice Mahler a explicat că Bronhologia intervenţională este o ramură a Bronhologiei care salvează vieţi, prin eliberarea căilor aeriene, cu impact relativ redus al manevrei asupra organismului, faţă de acelaşi rezultat obţinut în sala de operaţie.

„Viaţa îi este salvată pentru că personalul din ambulanţă sosit la solicitarea promptă a personalului din restaurant reuşeşte să-l readucă la viaţă. Examinarea efectuată la spital evidenţiază că părţi din bolul alimentar au rămas în plămân.

La acel moment Centrul operativ pentru situaţii de urgenţă al Ministerului Sănătăţii caută soluţii şi cum este normal, chiar dacă este noapte, sună managerul. Cazurile sunt rare, în România nu există serviciu de gardă în Bronhologie intervenţională, nu este fezabil din mai multe considerente: cazurile puţine, personal puţin, iar îndemânarea acestor medici are ca scop principal câştigarea de timp în viaţa pacienţilor cu cancer pulmonar ”, a explicat Beatrice Mahler pe Facebook.

Institutul de Pneumofiziologie Marius Nasta de la Bucureşti a luat decizia, într-un final, ca pacientul să nu mai fie transportat la București, deoarece doi medici vor fi trimiși pentru a rezolva acest caz. Bărbatul de 30 de ani a fost operat, totul terminându-se cu bine, însă la nici două ore distanță acesta a încetat din viață, mai informează sursa citată.

Înecat restaurant Brașov

Imagine reprezentativă pentru un spital.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: Guvernul a instituit o celulă de criză pentru evacuarea românilor din Israel. Decizia luată după atacul aerian lansat de Iran

Acum, trupul său va fi transportat la Medicina Legală pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului. Cu toate astea, bărbatul ar fi suferit mai multe complicații, iar în trecut chiar făcuse un infarct.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si